Groepsaccommodatie bij De Waltakke!

Nieuwe Delle voor 16 personen

Olde Delle voor 18 personen

Nieuwe accommodatie voor 20 tot 30 personen!

Nieuwe Delle
Deze gezellig ingerichte combinatiewoning voor maximaal 16 personen is gelegen in een prachtige landelijke omgeving. De rookvrije locatie is uitermate geschikt voor het organiseren van allerlei activiteiten. Op het terrein bevindt zich een indoorvoetbalhal, buiten sportveld, beachvolleybalveld, jeu de boules baan, natuurvijver en diverse speelmogelijkheden voor kinderen (o.a. skelters, speelhuisje, trampoline en speelzand).
Meer informatie

 

Olde Delle
Deze gezellig ingerichte groepsaccommodatie voor maximaal 18 personen is gelegen in een prachtige landelijke omgeving. De rookvrije locatie is uitermate geschikt voor het organiseren van allerlei activiteiten. Op het terrein bevindt zich een indoorvoetbalhal, buiten sportveld, beachvolleybalveld, jeu de boules baan, natuurvijver en diverse speelmogelijkheden voor kinderen (o.a. skelters, speelhuisje, trampoline en speelzand).
Meer informatie

 

Combinatie
U kunt de Nieuwe- en Olde Delle ook al een geheel reserveren. U heeft dan de beschikking over 34 bedden.
Meer informatie

 

Hangaar
De groepsaccommodatie heeft de beschikking over een warm ingerichte leefruimte met een 3- en 2 persoonsbankstel, diverse tafels en stoelen. De keuken bevindt zich op de begane grond. Deze is ingericht met een 5 pits inductiekookplaat, een  aanrecht , een  koelkast,  een vrieskast, een magnetron, een koffiezetapparaat en waterkoker. Pannen, schalen, kookgerei, borden, bestek, en bekers zijn aanwezig.
Meer informatie

Accommodaties
Accommodaties

Stuur ons een appje!