Groepsaccommodaties

Unieke locatie in de Achterhoek

Vanaf 6 personen

Boerderij kamers

Hangaar (16 personen)

Capaciteit:
Familie accommodatie De Hangaar is geschikt voor een groep van 20 tot circa 30 personen. Vanaf 2021 kan je deze accommodatie ook huren voor 2x 6-8 personen. Indien de Hangaar wordt verhuurd voor 6-8 personen is het ook mogelijk in overleg extra matrassen te plaatsen.

Ligging:
De accommodatie ligt op Erve De Waltakke midden tussen de landerijen en een bosperceel.

De accommodatie:
De groepsaccommodatie heeft de beschikking over een warm ingerichte leefruimte met een 3- en 2 persoonsbankstel, diverse tafels en stoelen. De keuken bevindt zich op de begane grond. Deze is ingericht met een 5 pits inductiekookplaat, een aanrecht , een koelkast, een vrieskast, een magnetron, een koffiezetapparaat en waterkoker. Pannen, schalen, kookgerei, borden, bestek, en bekers zijn aanwezig.Op de verdieping zijn 3 slaapzalen aanwezig. In de hangaar hebben we 26 vaste bedden (een mix van stapel, eenpersoons en tweepersoonbedden.  Er dient zelf voor een onderlaken, slaapzak en een hoofdkussen gezorgd te worden. Bedlinnen kan ook gehuurd worden.

Sanitair:
De familie accommodatie heeft de beschikking over een heren en dames toilet met een wasbak en spiegel.
Apart van leefruimte en de slaapverblijven heeft u de beschikking over een dames en heren sanitaire afdeling. Beide zijn voorzien van vloerverwarming, 2 luxe douches, een was cabine, 2 wasbakken en 3 toiletten.

Overige voorzieningen:
Een voetbalveld met twee pupillen doeltjes, een beachvolleybalveld, natuurvijver, zand bult en schommels.

Let op: in verband met blauwalg kan het zijn dat de natuurvijver ten tijde van de reservering niet beschikbaar is voor activiteiten

Bijzonderheden

  • Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.
  • Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden

Bedlinnen & Schoonmaak
Het bedlinnen + schoonmaak zijn inbegrepen bij de prijs. De bedden moeten zelf nog opgemaakt worden. Toiletpapier, keukenlinnen, vaatwastabletten, afwasborstel en afwasmiddel zijn niet aanwezig in de woning

Honden
Honden zijn meer dan welkom, mits aangelijnd. Er geldt een opruimplicht en mogen niet los lopen in weilanden en bosjes in de omgeving van de Waltakke (i.v.m. het wild)

Hangaar
Hangaar
Hangaar
Hangaar
Hangaar
Hangaar
Hangaar
Hangaar
Hangaar
Hangaar
Hangaar
Hangaar
Hangaar
Hangaar

Stuur ons een appje!