Familie accommodaties bij de Waltakke

Olde Delle voor 14 personen

Nieuwe Delle voor 12 personen

De Hangaar voor 30 personen

Nieuwe Delle

Deze gezellig ingerichte combinatiewoning is geschikt voor maximaal 12 personen. De Nieuwe Delle is gelegen in een prachtige landelijke omgeving. De rookvrije locatie is uitermate geschikt voor het organiseren van allerlei activiteiten. Op het terrein bevindt zich een indoor voetbal veld, buiten sportveld, beachvolleybalveld, natuurvijver en diverse speelmogelijkheden voor kinderen.

Op de begane grond zijn 2 tweepersoonskamers, 2 toiletten en 2 badkamers. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn uitgerust met eenpersoonsbedden, deze kunnen natuurlijk wel tegen elkaar aangezet worden, twee toiletten en twee badkamers. Tevens heeft De Nieuwe Delle de beschikking over een tweepersoonssauna.

Door de vele mogelijkheden is deze locatie uniek. We kunnen allerlei activiteiten op ons terrein organiseren zoals; bubbelballen, handboogschieten, schieten met de schietsimulator of een partijtje voetgolf. Wij verzorgen complete barbecues, buffetten en u kunt patat met snacks bestellen.

Let op: in verband met blauwalg kan het zijn dat de natuurvijver ten tijde van de reservering niet beschikbaar is voor activiteiten

Bijzonderheden

  • Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.
  • Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Nieuwe Delle
Nieuwe Delle
Nieuwe Delle
Nieuwe Delle
Nieuwe Delle
Nieuwe Delle
Nieuwe Delle

Stuur ons een appje!