Groepsaccommodatie bij De Waltakke!

Nieuwe Delle voor 16 personen

Olde Delle voor 18 personen

Nieuwe accommodatie voor 20 tot 30 personen!

Nieuwe Delle

.welDeze gezellig ingerichte combinatiewoning is geschikt voor maximaal 12 personen. De Nieuwe Delle is gelegen in een prachtige landelijke omgeving. De rookvrije locatie is uitermate geschikt voor het organiseren van allerlei activiteiten. Op het terrein bevindt zich een indoor voetbal veld, buiten sportveld, beachvolleybalveld, jeu de boules baan, natuurvijver en diverse speelmogelijkheden voor kinderen.

Op de begane grond zijn 2 tweepersoonskamers, 2 toiletten en 2 badkamers. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn uitgerust met eenpersoonsbedden, deze kunnen natuurlijk wel tegen elkaar aangezet worden, twee toiletten en twee badkamers. Tevens heeft De Nieuwe Delle de beschikking over een tweepersoonssauna.

Door de vele mogelijkheden is deze locatie uniek. We kunnen allerlei activiteiten op ons terrein organiseren zoals; bubbelballen, handboogschieten, schieten met de schietsimulator of een partijtje voetgolf. Wij verzorgen complete barbecues, buffetten en u kunt patat met snacks bestellen. 

Nieuwe Delle
Nieuwe Delle
Nieuwe Delle
Nieuwe Delle
Nieuwe Delle
Nieuwe Delle
Nieuwe Delle

Stuur ons een appje!