Groepsaccommodaties

Unieke locatie in de Achterhoek

Vanaf 6 personen

Boerderij kamers

Olde Delle

Deze gezellig ingerichte familie accommodatie voor maximaal 14 personen is gelegen in een prachtige landelijke omgeving. De locatie is uitermate geschikt voor het organiseren van allerlei activiteiten. Op het terrein bevindt zich een indoorvoetbalhal, buiten sportveld, beachvolleybalveld, natuurvijver en diverse speelmogelijkheden voor kinderen.

Op de begane grond zijn 2 tweepersoonskamers, 2 toiletten en 2 douches. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers, (2 tweepersoons en 2 driepersoons) alle slaapkamers zijn uitgerust met eenpersoonsboxspringbedden, deze kunnen natuurlijk tegen elkaar aangezet worden, een toilet en een douche.

Door de vele mogelijkheden is deze locatie uniek. We kunnen allerlei activiteiten op ons terrein organiseren zoals; lasergamen, bubbelballen, handboogschieten, schieten met de schietsimulator of een partijtje voetgolf. Wij verzorgen complete barbecues, buffetten en u kunt patat met snacks bestellen. Daarnaast is het mogelijk om outdoor cooking workshops te organiseren, waarbij we gaan koken op kampvuur met gietijzeren pannen. Een gezellige activiteit voor de hele familie. Er bevindt zich ook een hottub op ons terrein voor maximaal 6 personen. Bekijk hier het wildernis spa arrangement. 

Let op: in verband met blauwalg kan het zijn dat de natuurvijver ten tijde van de reservering niet beschikbaar is voor activiteiten

Bijzonderheden

  • Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.
  • Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden

Bedlinnen & Schoonmaak
Het bedlinnen + schoonmaak zijn inbegrepen bij de prijs. De bedden moeten zelf nog opgemaakt worden. Toiletpapier, keukenlinnen, vaatwastabletten, afwasborstel en afwasmiddel zijn niet aanwezig in de woning

Honden
Honden zijn meer dan welkom, mits aangelijnd. Er geldt een opruimplicht en mogen niet los lopen in weilanden en bosjes in de omgeving van de Waltakke (i.v.m. het wild)

oldedelle-17
Oldedelle
39
39
39
39
39
oldedelle-47
oldedelle-47
oldedelle-47
oldedelle-47
oldedelle-47
sauna-huisje-achterhoek
sauna-huisje-achterhoek
sauna-huisje-achterhoek
sauna-huisje-achterhoek
sauna-huisje-achterhoek
oldedelle-13
oldedelle-16
oldedelle-16
oldedelle-16
oldedelle-16

Stuur ons een appje!