Groepsaccommodaties

Unieke locatie in de Achterhoek

Vanaf 6 personen

Boerderij kamers

Boerderij Het Hasselman

Deze nieuw gerenoveerde boerderij is vanaf 2021 in gebruik. De accommodatie biedt plaats voor maximaal  6 personen. De boerderij is gelegen in een prachtige landelijke omgeving. De locatie uitermate geschikt voor het organiseren van allerlei activiteiten. Op enkele tientallen meters van de boerderij ligt onze hoofdaccommodatie met  indoor voetbal veld, buiten sportveld, beachvolleybalveld, natuur zwemvijver en diverse speelmogelijkheden voor kinderen.

De boerderij is gelijkvloers en daardoor ideaal voor als je iets minder goed ter been bent. Er is gezellige woonkamer met keuken. Aan de woonkamer grenzen de 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer met toilet. De tweepersoonskamers zijn uitgerust met eenpersoonsbedden, deze kunnen uiteraard wel tegen elkaar aangezet worden. 

Door de vele mogelijkheden is deze locatie uniek. We kunnen allerlei activiteiten op ons terrein organiseren zoals; bubbelballen, handboogschieten, schieten met de schietsimulator of een partijtje voetgolf. Wij verzorgen complete barbecues, buffetten en u kunt patat met snacks bestellen. Daarnaast is het mogelijk om outdoor cooking workshops te organiseren, waarbij we gaan koken op kampvuur met gietijzeren pannen. Een gezellige activiteit voor de hele familie. Er bevindt zich ook een hottub op ons terrein voor maximaal 6 personen. Bekijk hier het wildernis spa arrangement. 

Let op: in verband met blauwalg kan het zijn dat de natuurvijver ten tijde van de reservering niet beschikbaar is voor activiteiten. Momenteel zijn er nog geen professionele foto’s gemaakt van dit verblijf. Die komen binnenkort online. 

Bijzonderheden

  • Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.
  • Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden

Bedlinnen & Schoonmaak
Het bedlinnen + schoonmaak zijn inbegrepen bij de prijs. De bedden moeten zelf nog opgemaakt worden. Toiletpapier, keukenlinnen, vaatwastabletten, afwasborstel en afwasmiddel zijn niet aanwezig in de woning

Honden
Honden zijn meer dan welkom, mits aangelijnd. Er geldt een opruimplicht en mogen niet los lopen in weilanden en bosjes in de omgeving van de Waltakke (i.v.m. het wild)

Nieuwe Delle
Boerderij-achterhoek-huren
Nieuwe Delle
Nieuwe Delle
Nieuwe Delle
Nieuwe Delle
Nieuwe Delle
Nieuwe Delle
boerderij-vakantie-nederland
Nieuwe Delle
Nieuwe Delle

Stuur ons een appje!