Trainingskamp bij de Waltakke

Trainingskamp

Accomodatie

Op het terrein van De Waltakke, in het buiten gebied van Lochem, bevinden zich 3 prachtige groepsaccommodaties. De groepsaccommodaties zijn geschikt voor groepen van 14 tot 30 personen waarbij voor ieder budget een passende accommodatie aanwezig is. Door de vele (sport)faciliteiten is deze accommodatie ideaal voor sportgroepen.

Trainingscomplex

De Waltakke beschikt over een “indoor kunstgrasveld”, een natuurgras sportveld en een 14 holes voetgolf terrein. Gedurende het verblijf zijn er kleedkamers, douches en een ruimte voor eventuele besprekingen, verzorging van de spelers of andere doeleinden beschikbaar. Op minder dan 5 minuten rijden liggen voetbalvelden van de lokale voetbalclub. Dit complex beschikt over een officieel voetbalveld met vaste en verplaatsbare doelen. Ten slotte is de omgeving met de looproute langs de Bolksbeek ideaal voor een conditionele training of een wandeling. Uiteraard kunt u bij ons ook heerlijk relaxen, een potje kaartje, een drankje drinken of een hapje eten.

Arrangement

Een arrangement is geheel naar uw wens en behoefte in te vullen. U kunt een offerte op maat opvragen naar gelang uw wensen en budget.

Ons ALL-IN Basisarrangement kost € 125,- p.p.

De inhoud van dit arrangement bestaat uit:

  • 2 overnachtingen
  • 2x diner, 2x ontbijt en 1x lunch
  • Gebruik van het buitensportveld
  • Indoor kunstgrasveld, 3 uur

Als gratis service bieden wij bemiddeling aan bij het organiseren van een oefenwedstrijd. Deze service is op basis van beschikbaarheid. De Waltakke kan uw trainingskamp compleet verzorgen/begeleiden.

Accomodatie
Accomodatie
Accomodatie
Accomodatie
Accomodatie

Stuur ons een appje!