Accommodaties

Olde Delle

Deze sfeervol ingerichte familie accommodatie voor maximaal 14 personen is gelegen in een prachtige landelijke omgeving. Met de oude gebinten uit 1816 en faciliteiten van tegenwoordig maken deze oude boerderij tot een aangename verblijfsruimte.

Op de begane grond zijn 2 tweepersoonskamers, 2 toiletten en 2 douches en een ruime woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers, (2 tweepersoons en 2 driepersoons) , een toilet en een douche. Alle slaapkamers zijn uitgerust met éénpersoonsboxspringbedden, deze kunnen natuurlijk tegen elkaar aangezet worden

Door de vele mogelijkheden is deze locatie uniek. Op het terrein bevindt zich een indoor voetbalveld, buiten sportveld, beachvolleybalveld, natuurvijver en diverse speelmogelijkheden voor kinderen.

 

Aankomsttijden:

16.00 uur in de middag

Vertrektijden:

Zondag 20.00 uur

Maandag 10.00 uur

Vrijdag 10.00 uur

Bijzonderheden

  • In verband met blauwalg of hondentraining kan het zijn dat de natuurvijver ten tijde van uw reservering niet beschikbaar is voor activiteiten.
  • Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.
  • Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden.

Schoonmaak & bedlinnen

Het bedlinnen + schoonmaak zijn bij de prijs inbegrepen. De bedden moeten zelf nog opgemaakt worden. Toiletpapier, keukenlinnen, handdoeken, vaatwastabletten, standaard koffiefilters afwasborstel en afwasmiddel zijn niet aanwezig in de woning

De ruimten dienen bezemschoon achter gelaten te worden. Extra schoonmaak zal in rekening worden gebracht. Vaatwasser graag uitpakken. Bedden bij vertrek graag afhalen en in de gang leggen.

Honden

Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Er geldt een opruimplicht en mogen niet los lopen. Niet op ons terrein en ook niet in weilanden en bosjes in de omgeving van de Waltakke.

Kosten per hond bedragen € 20 per verblijf.

Olde Delle - De Waltakke Olde Delle - De Waltakke

Wil je meer foto's bekijken?

Klik hier

Buffetten / BBQ

Hapjesbuffet

Hapjesbuffet

Ons hapje buffet is samengesteld uit verschillende warme en koude hapjes. Met een prikkertje en/of klein schoteltje kunnen uw gasten de gehele avond genieten van verschillende hapjes.

Kosten pp:

Stampotbuffet

Stampotten buffet

Ons stampotenbuffet bestaat uit 3 verschillende stampotten volgens grootmoeders recept.

Kosten pp:

Saté

Nettelhorst buffet

Ons Nettelhorst buffet bestaat uit 4 soorten warmvlees, heerlijke gebakken aardappeltjes en verschillende salades.

Kosten pp:

Snackbuffet

Snack buffet

Onbeperkt: patat, bittergarnituur, frikandellen, kaassouffles, kroketten, hamburgers, uitjes, broodjes en diverse sausen.

Kosten pp:

Bekijk alle opties!

Meer opties

Vraag naar
de mogelijkheden

Er kan veel...

Contact
van
<
>
X
X

Website gerealiseerd door Bart Merkus Webontwikkeling & Design. Ontwerp door SH! Grafische vormgeving & DTP.

Menu