In- & outdoor activiteiten bij De Waltakke!

Groot aanbod

Voor elke doelgroep!

In- & outdoor activiteiten

Wilt u uw verjaardag, bruiloft, personeelsfeestje, teamuitje of vrijgezellen dag een extra dimensie geven of gewoon een leuke activiteit doen? Wij helpen u graag. 
U kunt onze activiteit combineren met bijvoorbeeld een buffet of barbecue. Wij maken graag samen met u een gepast arrangement.
Een greep uit onze activiteiten:

Bubbelvoetbal

Beuk en duw je tegenstanders om! Maak jij de mooiste koprol, de winnende goal of wordt jij de Bubbelkoning van jouw groep?
Er zijn diverse spelvarianten mogelijk. BubbelBall is niet alleen leuk om te doen, het is ook hilarisch om naar te kijken.

Indoor Soccer

Het veld is 30 meter lang en 15 meter breed, de doelen zijn 4 meter breed en 2 meter hoog. Door de boarding en de netten blijft de bal altijd in het spel, hierdoor wordt het als zeer intensief ervaren. Het veld is het meest geschikt om 5 tegen 5 te spelen.

Handboogschieten

Handboogschieten kent iedereen van Robin Hood. Na een korte instructie van onze ervaren begeleiders kun je boogschieten op ons terrein. Het klinkt gemakkelijk, maar niets is zoals het lijkt. Voor boogschieten heb je een scherp oog en vaste hand nodig.

Vogelschieten

Wie wordt de schutterskoning van bijvoorbeeld de familie, de buurt, het sportteam of het bedrijf…

Voetgolf

Voetgolf is een moderne variant op het golfspel. Het is een combinatie van golfen en voetbal en wordt gespeeld met een gewone voetbal. Wij hebben een 11 holes voetgolfbaan!

Tochten

Bekijk onze verschillende tochten!

Spelshows

De meisjes strijden tijdens dit spel tegen de jongens. Dit door onder andere het beantwoorden van algemene kennis vragen, songteksten uitbeelden, het spel op de mat en natuurlijk het letterpakkenspel.

Oud Hollandse Spelen

Gezellig aan tafel verhalen van vroeger vertellen en ondertussen spelletjes tegen elkaar spelen, zoals Vier op een rij, sjoelen, darten, kegelvoetbal, zaklopen met een bigbag, koekhappen en/of spijkerslaan.

Schietsimulator

De Waltakke beschikt over een groot en divers assortiment aan realistische jachttaferelen, animatieclips én vaste doelen. Wie is de beste schutter van de groep?

Schilderworkshop

Lekker schilderen als Teambuilding?

Wijn of whiskey proeverij

Onze wijnkenner kan prachtig vertellen waarom jij nou de ene wijn lekkerder vindt dan de andere wijn. Alle vragen mogen gesteld worden, en alle wijnen geproefd.
Uiteraard zal het stokbrood niet ontbreken!

Stuur ons een appje!